2021-04-01 09:30Nyheter

Väsbyhem är certifierade som en utmärkt arbetsplats

Till Vänster: Väsbyhems HR-ansvarig Harminder Mankoo håller stolt upp certifikatet från Greats Place to Work. Till höger: Väsbyhems kontor på Centralvägen.Väsbyhems HR-ansvarig Harminder Mankoo håller stolt upp certifikatet från Greats Place to Work.

Efter ett annorlunda och utmanande år som inneburit nya arbetssätt och förutsättningar att förhålla sig till, lyckas Väsbyhem ännu en gång certifiera sig som en utmärkt arbetsplats genom Great Place to Work®. Genom att se lösningar istället för hinder oavsett omständigheter, fortsätter vi tillsammans att bygga och stärka vårt varumärke och företagskultur.

Som grund för certifieringen ligger en medarbetarundersökning som tillsammans beskriver ”ett great place to work” från både medarbetarnas och ledarnas perspektiv. I arbetsplatskulturen ligger grunden till hur vi som jobbar på Väsbyhem förhåller oss, inte bara till varandra utan även till våra kunder.

- Jag är så otroligt stolt över att vi tillsammans omvandlar problem till möjligheter. Genom att vara lyhörda för individuella behov och visa varandra omtanke i utmanande tider blir det här certifikatet en bekräftelse på att vi är på rätt väg. Detta firas med ett glassogram till våra anställda för att avnjutas i solen, säger Harminder Mankoo, HR-ansvarig på Väsbyhem.

Att bli certifierad som en utmärkt arbetsplats med nöjda medarbetare är ett viktigt steg i Väsbyhems arbete för att nå målet om att ha Sveriges nöjdaste kunder 2022.

Om certifieringen
Great Place to Work® certifiering är den enda certifieringen av goda arbetsplatser i Sverige. Certifieringen är baserad på Great Place to Work© Institutes globala standard för vad som kännetecknar en god arbetsplats och är ett bevis på att de anställda upplever en mycket hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen.Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel