2020-01-16 18:42Pressmeddelande

Väsbyhem är nominerade till Kundkristallen!

null

Väsbyhem är i år nominerad till fastighetsbranschens pris Kundkristallen inom kategorin ”Största lyft Serviceindex” för bostadsbolag i motsvarande storlekKundkristallen delas årligen ut av företaget AktivBo för att uppmärksamma de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag som av sina hyresgäster utsetts till de bästa hyresvärdarna.

- Det är fantastiskt roligt att bli nominerad till priset för största lyft på Serviceindex. Det betyder någonting alldeles extra när det är kunderna som utser vinnaren och detta är ju självklart ett starkt kvitto på att det vi gör för våra kunder också uppskattas, säger VD Amra Barlov Lindqvist.

Vinnaren utses den 6 februari till det företag som gjort den största förbättringen av sin service under 2019.

Läs mer om de nominerade bolagen här:
https://aktivbo.se/event/


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel