2024-03-26 14:49Pressmeddelande

Väsbyhems vice vd finalist som årets mest inspirerande ledare

Jenny Rud Sel, vice vd och hr-, Marknad-, och HållbarhetschefJenny Rud Sel, vice vd och hr-, Marknad-, och Hållbarhetschef

Väsbyhems vice vd Jenny Rud Sel är nominerad finalist till Great Place To Work Sveriges hederspris som årets inspirerande ledare. Med ett ledarskap präglat av drivkraft, närvaro, positivitet och lyhördhet motiverar organisationen en nominering till utmärkelsen.

Varje år utser Great Place To Work Sverige Trust Stars. Utmärkelsen lyfter fram tre individer som har gjort extraordinära insatser för att förbättra kulturen på sina arbetsplatser det senaste året. Kriteriet för årets inspirerande ledare är en person som med sitt personliga ledarskap och med sitt driv inspirerat sina medarbetare till att ge sitt allra bästa och tagit sin organisation till nästa nivå. I år har över 100 nomineringar utvärderats och av dem är Jenny Rud Sel, vice vd och hr-, marknad-, och hållbarhetschef på Väsbyhem utsedd till en av tre finalister.

Motiveringen till Jennys nominering lyder "Jennys ledarskap präglas av drivkraft, närvaro, positivitet och lyhördhet. Hon är en kraftfull och visionär ledare som konsekvent driver hela företaget mot nya höjder. Jenny är en förebild i att vara genuint närvarande, bygga relationer och främja samarbete. En av Jennys mest anmärkningsvärda egenskaper är hennes positiva inställning. Trots utmaningar och motgångar förblir hon optimistisk och uppmuntrande. Hennes förmåga att se möjligheter i stället för hinder inspirerar andra att också ha en positiv syn på situationer och att arbeta mot gemensamma mål med glädje och entusiasm."

Det är med stor glädje och stolthet vi delar nyheten att vår vice vd Jenny Rud Sel har blivit nominerad finalist till Great Place To Work Sveriges hederspris som årets inspirerande ledare. Nomineringen speglar både Jennys visionära ledarskap och förmåga att motivera och inspirera andra. Att bli nominerad till hederspriset är en ära som inte bara reflekterar Jenny Rud Sels prestationer, utan också Väsbyhems företagskultur som värderar och stöder sina ledare, säger Amra Barlov Lindqvist, vd på Väsbyhem.

 

Väsbyhems arbete med målsättningen om att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser genomsyrar hela organisationen, chef som medarbetare. En inkluderande företagskultur med ledorden positiv, driven, ansvarstagande och lyhörd eftersträvas och för organisationen framåt mot målsättningarna. Väsbyhem är sedan 2015 en certifierad utmärkt arbetsplats av organisationen Great Place To Work Sverige.

Vinnarna avslöjas under galan för Sveriges Bästa Arbetsplatser 2024 den 18 april på Berns i Stockholm.Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Väsby. Bolaget äger ca 4 900 lägenheter och ca 40 000 kvm lokaler. Omsättningen för 2022 uppgick till 507 Mkr och soliditeten till 29,05 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag. Väsbyhems slogan och vision är att vara ”En värd för alla. Idag och imorgon".


Kontaktpersoner

Marknad- och kommunikationschef
Caroline Sjölund