2019-10-10 11:07Pressmeddelande

Väsbyhems VD kan bli Årets VD 2019

null

Att uppmärksamma personer i viktiga roller är något som görs av olika organisationer varje år. En viktig roll som förtjänar uppskattning är VD-rollen tycker Sveriges ledarskapssajt Motivation.se som varje år utser Årets VD. En utmärkelse som Väsbyhems VD i år är nominerad till.

Syftet med utmärkelsen Årets VD är att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges VD:ar för att genom det goda exemplets makt påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv.

I år är Väsbyhems VD, Amra Barlov Lindqvist, en av fem finalister till utmärkelsen Årets VD 2019 i kategorin mellanstora företag.

- Det känns fantastiskt roligt att bli både nominerad och nu finalist i denna fina utmärkelse. Framförallt för att det här är en laginsats, en resa vi gör tillsammans i hela organisationen och där varje medarbetare bidrar. Jag är otroligt stolt över att vara VD på Väsbyhem och över allt vi åstadkommer, säger Amra Barlov Lindqvist.

Bland kriterierna som ska uppfyllas för att kunna bli nominerad till utmärkelsen Årets VD finns Ledarskap; att ha förmågan att leda människor och att genom sitt ledarskap få människor att växa, Hållbarhet; att ta aktivt ansvar för hur företaget påverkar samhället, ur såväl ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv samt Lönsamhet; att kunna visa på god lönsamhet över tid i verksamheten.

Den 6 november utses Årets VD 2019 i kategorierna små, mellanstora och stora bolag samt Årets Unga VD. Temat för året är ”walk the talk” – dags att agera nu för en hållbar framtid.

Om utmärkelsen Årets VD

Utmärkelsen Årets VD instiftades 2012 för att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges VD:ar. Man vill genom det goda exemplets makt påverka till ett värderingsdrivet ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv. Årets VD arrangeras av Sveriges ledarskapssajt motivation.se. Mer info hittar du på www.aretsvd.se.


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel