2013-05-21 08:08Pressmeddelande

Väsbyhem tar emot cirka 30 sommarjobbare

null

Väsbyhem gör under sommaren 2013 en storsatsning på att ge kommunens ungdomar en meningsfull sysselsättning och chans att tjäna extra pengar samtidigt som det blir fint i våra bostadsområden.

Sommarjobbarna kommer att få arbeta praktiskt med en mängd utemiljö-/och förvaltningsrelaterade sysslor, allt från att hålla snyggt i rabatterna till målningsarbeten. I vårt Kundcenter tar vi emot två ungdomar som får jobba med lite mer administrativa sysslor. Varje ungdom får jobba i fyra veckor.

För att alla ungdomar ska få en så bra handledning som möjligt har vi i samarbete med kommunen anställt tre personer som arbetsledare.

- Det känns jättebra att vi på det här sättet kan bidra till att ge våra hyresgästers barn och andra ungdomar i kommunen en chans att tjäna lite extrapengar samtidigt som våra hyresgäster får det extra fint i sina bostadsområden i sommar, säger Jan Hedberg, Fastighetschef på Väsbyhem.Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel