2024-01-19 10:41Pressmeddelande

Väsbyhem nominerade till Kundkristallen

Väsbyhem nominerade till kundkristallen 2024.Väsbyhem nominerade till kundkristallen 2024.

Väsbyhem är nominerade till Kundkristallen i kategorin Högsta Serviceindex. Priset delas årligen ut av AktivBo till de fastighetsbolag som fått högst betyg av sina hyresgäster i kundenkäten som genomförs tillsammans med AktivBo.

Den 18 januari presenterades Väsbyhem som en av tre nominerade i kategorin Högsta Serviceindex bland fastighetsbolag med 4 000-10 999 lägenheter. Resultatet baseras på den årliga kundundersökningen som genomförs bland bolagens hyresgäster. Väsbyhem är ett av tre bolag som fått högst betyg av sina hyresgäster i kategorin Högsta Serviceindex. Förra året vann Väsbyhem Kundkristallen i kategorin Största lyft Serviceindex.

Att vi återigen är nominerade till Kundkristallen visar att hela bolagets ihärdiga och långsiktiga arbete för våra hyresgäster fortsätter i rätt riktning. Det är extra värdefullt att hyresgästerna själva avgör vilka som blivit nominerade. Väsbyhems mål är att ha Sveriges nöjdaste kunder och denna nominering blir ett glädjande kvitto på att vårt arbete fortsätter att ge resultat, säger Joakim Bysell, Förvaltningschef på Väsbyhem.

Kundkristaller delas ut av AktivBo till de privata och kommunala fastighetsföretag som gjort den största förbättringen av sin service, samt till företagen med bästa totalresultat i kategorier inom service, produkt och varumärke. Nomineringarna är baserade på hyresgästernas egna omdömen om sina hyresvärdar. Syftet är att lyfta fram hyresvärdar som prioriterar sina kunder och satsar på en hög kvalitet.  

Vinnarna utses den 8 februari under Benchmark Event på Berns salonger i Stockholm.Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Väsby. Bolaget äger ca 4 900 lägenheter och ca 40 000 kvm lokaler. Omsättningen för 2022 uppgick till 507 Mkr och soliditeten till 29,05 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag. Väsbyhems slogan och vision är att vara ”En värd för alla. Idag och imorgon".


Kontaktpersoner

Marknad- och kommunikationschef
Caroline Sjölund