2011-08-23 10:07Pressmeddelande

Väsbyhem bygger 35 studenlägenheter i Upplands Väsby

I direkt anslutning till pendeltågsstationen uppförs för närvarande 35 studentlägenheter om 1 rum och kokvrå. Lägenheter kommer att stå inflyttningsklara den 1 februari 2012 och har en yta om 25 kvm vardera. I samtliga lägenheter finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin installerad och hyran uppgår till 4 274 kr/månad.

- Det är otroligt glädjande att vi i dagens brist på studentlägenheter kan bidra till nya lägenheter, säger Väsbyhems marknadschef Jan Hedberg

Lägenheter kommer att hyras ut via Väsbyhems hemsida, www.vasbyhem.se under hösten. En förutsättning för att få hyra lägenheterna är att man står i Väsbyhems bostadskö och är inskriven på högskola eller universitet i Stockholm eller Uppsala.


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel