2023-12-06 12:50Pressmeddelande

Julmarknad med Väsbyhem

Väsbyhems julmarknad.Väsbyhems julmarknad.

I söndags arrangerade Väsbyhem sin årliga julmarknad i Järnvägsparken vid Väsby station. Det bjöds på traditionella marknadsstånd, körsång, julklappar till barnen och mycket mer. Julmarknaden blev mycket uppskattad med över tusen besökare. Den uppmärksammades även av Sveriges Radio som unikt initiativ för trygghet och trivsel.

Den 3 december höll Väsbyhem sin julmarknad för fjärde gången. I Järnvägsparken bjöd bolaget in till en traditionell julmarknad med både marknadsstånd och aktiviteter. Som besökare kunde du julpyssla, tävla, och lyssna på körsång. På plats fanns tomten som delade ut julklappar till alla barn. I marknadsstånden såldes det hantverk, konfektyr, glögg och mycket mer. Väsbyhem bjöd på kaffe, festis och pepparkakor till alla besökare. Uppskattningsvis fick julmarknaden över 1000 besökare.

Att Väsbyhem bjuder in till julmarknad är en del av bolagets arbete för ökad trivsel och trygghet i området och ett exempel på nära och gott samarbete med Upplands Väsby kommun. Det stämningsfulla evenemanget utstrålar glädje, god stämning och är fyllt med trevliga möten. En positiv mötesplats skapas för grannar, vänner och familj, där parken blir en trivsam plats att umgås och vistas i. Även under sommarhalvåret anordnar Väsbyhem aktiviteter i parken för att öka trivseln och tryggheten.

Det är glädjande att se så många Väsbybor engagera sig i julmarknaden. Dagen var fylld med god stämning och engagemang från utställare och besökare i alla åldrar. Under året som kommer fortsätter vi med aktiviteter i Järnvägsparken för både barn, unga och vuxna. Vi vill att fler ska hitta till och nyttja parken, året om, säger Caroline Sjölund, marknads- och kommunikationschef på Väsbyhem

Evenemanget uppmärksammades av Sveriges Radio för hur Väsbyhem som kommunalt bostadsbolag utmärker sig med en julmarknad som en del av bolagets trygghetsskapande arbete.


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Väsby. Bolaget äger ca 4 900 lägenheter och ca 40 000 kvm lokaler. Omsättningen för 2022 uppgick till 507 Mkr och soliditeten till 29,05 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag. Väsbyhems slogan och vision är att vara ”En värd för alla. Idag och imorgon".


Kontaktpersoner

Marknad- och kommunikationschef
Caroline Sjölund