2024-07-08 12:18Pressmeddelande

Glädje och gemenskap under Parkfest i Väsby

Parkfest i VäsbyParkfest i Väsby.

I juni arrangerade Väsbyhem i samarbete med Upplands Väsby kommun en parkfest i Järnvägsparken. Det bjöds på aktiviteter, mat och uppträdanden för hela familjen. Syftet var att främja gemenskap och möjliggöra för familjer och ungdomar att göra någonting roligt tillsammans under sommaren. Evenemanget blev mycket uppskattat med stor uppslutning av Väsbyborna.

Under tre soliga dagar samlades Väsbybor i Järnvägsparken för att delta i aktiviteter tillsammans med familj och vänner. Parkfesten bjöd på många aktiviteter för barnen med hinderbana, hoppborg, minikarusell, ansiktsmålning, käpphästrace, pyssel, cirkusshow och minidisco. Det delades ut över 1500 portioner popcorn och glass. Under dagarna bjöds det även på trubadur, karaoke, sommarorkester och artistuppträdande av Moncho.

På tisdagen och onsdagen arrnagerades det kvällsbasket i samverkan med föreningen BSK basket. Även lokala restauranger och foodtrucks deltog och serverade burgare, thai, sushi och churros.

Det är glädjande att se hur många som kom och deltog under parkfesten, stämningen var väldigt fin. Att se parken fyllas av skratt och trevliga möten mellan grannar, nya och gamla vänner blev ett fint kvitto på ett lyckat event. Vi är glada för alla som kom och bidrog till en otroligt härlig stämning i parken, säger Caroline Sjölund, marknad- och kommunikationschef på Väsbyhem.

Under sommaren arrangerar Väsbyhem flera aktiviteter i Järnvägsparken för att bidra till ett trivsamt område och ett meningsfullt sommarlov. Syftet med parkfesten var att främja gemenskap och möjliggöra för familjer och ungdomar att göra någonting roligt tillsammans under sommaren. Evenemanget var gratis och öppet för alla. Det blev mycket uppskattat med stor uppslutning av Väsbyborna.

 På Väsbyhems hemsida går det att läsa mer om sommarens aktiviteter.Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Väsby. Bolaget äger ca 4 900 lägenheter och ca 40 000 kvm lokaler. Omsättningen för 2023 uppgick till 539 (507) miljoner kronor. På koncernnivå är soliditeten 44 (42) procent. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Väsbyhems vision är att vara ”En värd för alla. Idag och imorgon".


Kontaktpersoner

Marknad- och kommunikationschef
Caroline Sjölund