2024-10-07 14:10Nyheter

Väsbyhems VD intervjuad om att göra skillnad på riktigt

Väsbyhems vd Amra Barlov Lindqvist.Väsbyhems vd Amra Barlov Lindqvist.

Väsbyhems samhällsengagemang uppmärksammas i Väsbypodden. I senaste avsnittet berättar Amra Barlov Lindqvist, vd på Väsbyhem om hur bolaget arbetar för att göra skillnad på riktigt. 

Väsbyhem är en liten men snabbfotad organisation som arbetar aktivt med trivseln i kommunen genom bland annat social hållbarhet. Nu uppmärksammas Väsbyhems arbete och engagemang av Väsby Promotion som intervjuar Väsbyhems vd Amra Barlov Lindqvist i Väsbypodden. 

Jag vill göra skillnad på riktigt och på Väsbyhem handlar inte arbetet bara om vårt grunduppdrag, utan även om hur vi hela tiden gör det lilla extra, vilket märks i allt vi gör. I år blev vi nominerade till Kundkristallen och landade på topp tre som fått högst betyg av sina hyresgäster i kategorin Högsta Serviceindex. Vi blev även i år utsedda till femte bästa arbetsplatsen i Sverige av Great Place To Work. Det är fantastiskt att våra satsningar på trivseln i Väsby och som arbetsgivare ger resultat, säger Amra Barlov Lindqvist, vd på Väsbyhem.

I podcasten berättar Amra personligt och varmt om hur Väsbyhem är mer än bara en hyresvärd och om det dagliga arbetet med alltifrån mångfald till hållbarhet och att vara en attraktiv arbetsgivare. I en tid där många inte vågar satsa visar bolaget vägen och fortsätter bygga, satsa på social hållbarhet och mångfald, för att Väsby fortsatt ska vara en trivsam och trygg plats att bo på.

Lyssna på podcasten för att höra Amras ord om hur Väsbyhem bidrar till att göra skillnad.

Länk till podcasten: https://www.vasbypromotion.se/vasbypodden/avsnitt-28-vasbyhem-berattar-om-arbetet-med-att-gora-skillnad-pa-riktigt/



Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Väsby. Bolaget äger ca 4 900 lägenheter och ca 40 000 kvm lokaler. Omsättningen för 2023 uppgick till 539 (507) miljoner kronor. På koncernnivå är soliditeten 44 (42) procent. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Väsbyhems vision är att vara ”En värd för alla. Idag och imorgon".


Kontaktpersoner

Marknad- och kommunikationschef
Caroline Sjölund