2021-05-28 09:30Nyheter

Väsbyhem springer för livet

Klädda i Blodomloppets röda t-shirtar samlades några ur Väsbyhems personal i Järnvägsparken för en gruppbild.Regn och låga temperaturer stoppade inte Väsbyhem från att delta i Blodomloppet 2021.

Klädda i Blodomloppets röda t-shirtar samlades några ur Väsbyhems personal igår i Järnvägsparken för att på distans delta i årets omgång av Blodomloppet. Trots vädret som bjöd på regn och låga temperaturer denna torsdagseftermiddag var stämningen på topp när man satte av mot Barockparken.

Väsbyhems friskvårdsgrupp arbetar aktivt för att peppa organisationen till olika hälsofrämjande aktiviteter där Blodomloppet är en återkommande och väldigt uppskattad aktivitet bland personalen. Något som bidrar både till bättre hälsa och stärker gemenskapen i organisationen.

- Vi vill uppmuntra vår personal till rörelse, inte minst nu under pandemin när många arbetar hemifrån och den tidigare naturliga vardagsmotionen lätt glöms bort, säger Eva Löfgren, uthyrare bostäder och representant för Friskvårdsgruppen på Väsbyhem.

Blodomloppet är ett motionslopp på 5 och 10 kilometer där man valfritt väljer om man vill promenera, jogga eller springa. Syftet är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil.


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel