2023-10-30 14:51Nyheter

Väsbyhem på Näringslivsdagen

Väsbyhem på Näringslivsdagen.Väsbyhem på Näringslivsdagen.

Den 26 oktober deltog Väsbyhem på Näringslivsdagen. Dagen fokuserade på AI, digitalisering och IT-säkerhet och bjöd på flera givande föreläsningar inom ämnena.

Förra veckan samlades företag, föreningar, entreprenörer, kommunrepresentanter med flera på Scandic Infra City i Upplands Väsby för det årliga heldagseventet Näringslivsdagen. Näringslivsdagen anoprdnas av Väsby Promotion och är en dag för alla branscher, stora som små för nätverkande, inspiration och kunskapsdelande. Temat för årets event var AI, digitalisering och IT-säkerhet.

På plats hade Väsbyhem en egen monter med flera medarbetare och även ledningsgruppen för att inspireras, omvärldsspana och dela kunskap för en fortsatt tillväxt i Väsby.

Utöver nätverkande och intressanta diskussioner på mässan bjöd dagen på lärorika föreläsningar med Arash Gilan, Emma Frans, Wilma Emanuelsson och Derk de Beer.

Vi går från årets Näringslivsdag med ny inspiration och spaningar om framtiden. För att bidra till en fortsatt tillväxt i Väsby är det viktigt att vi tillsammans med övriga aktörer i vår kommun engagerar oss i framtidens frågor när det ges tillfällen som detta, säger Caroline Sjölund, Marknads- och kommunikationschef på Väsbyhem.Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Väsby. Bolaget äger ca 4 900 lägenheter och ca 40 000 kvm lokaler. Omsättningen för 2022 uppgick till 507 Mkr och soliditeten till 29,05 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag. Väsbyhems slogan och vision är att vara ”En värd för alla. Idag och imorgon".


Kontaktpersoner

Marknad- och kommunikationschef
Caroline Sjölund