2019-09-09 15:36Nyheter

Väsbyhem i samarbete med lokala fotbollsklubbar

null

Väsbyhem har varit med och sponsrat lite olika aktiviteter i syfte att erbjuda barn och unga en rolig och aktiv sommar. I samarbete med de lokala fotbollsklubbarna Bollstanäs SK, Runby IF och Parsian Väsby IF fick fotbollsintresserade barn i åldern 5 -12 år till exempel möjlighet att gå på fotbollsskola.

De olika fotbollsskolorna blev mycket uppskattade och det var många barn som passade på att prova på sina kunskaper och lära sig mer om fotboll.

Parsian Väsby IF har under sommaren hunnit med att erbjuda både knattefotboll för de minsta barnen i åldern 5-7 år och fotbollsskola i två omgångar för 8-11 åringar på Vilundavallen. Det blev ett stort intresse och grupperna fylldes snabbt.

Förutom att barnen fick spela fotboll så bidrog fotbollsskolan även till att skapa sommarjobb till de ledare som höll i fotbollsskolan. Ledarna har varit väldigt omtyckta och en stor del i att sommarlovsverksamheten blivit en succé.

- Det har varit en ära att lära känna så många barn där vi tillsammans kunde skapa så fin gemenskap och samtidigt ha det så roligt tillsammans, säger en av Parsian Väsby IF:s sommarjobbande ledare.

Vi är glada över att vi har varit med och kunnat bidra till några veckors rolig och meningsfull sysselsättning för våra hyresgästers barn.


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel