2023-02-10 07:25Nyheter

Väsbyhem får Kundkristallen för Största lyft Serviceindex

Under gårdagskvällen mottog Väsbyhem priset Kundkristallen för Största lyft Serviceindex på tillställningen Benchmark Event. Kundkristallen delas årligen ut av AktivBo för att uppmärksamma de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag som av sina hyresgäster utsetts till de bästa hyresvärdarna i landet.

- Det är fantastiskt roligt att återigen ta hem det ärofyllda priset för högsta lyft i serviceindex för mellanstora bolag! På Väsbyhem har vi högt ställda mål för kundnöjdhet och att då få ett sådant här kvitto på att det vi gör uppskattas är otroligt motiverande och sporrar oss i vårt fortsatta arbete, säger Amra Barlov Lindqvist, VD på Väsbyhem.

Kundundersökningen från AktivBo genomförs årligen och skickas då ut till hälften av Väsbyhems hyresgäster. I 2022 års kundundersökning gick Väsbyhem framåt inom alla områden som undersökningen mäter.

- Vi är otroligt stolta över detta! Vårt mål om att ha Sveriges nöjdaste kunder genomsyrar allt vi gör på Väsbyhem och att återigen vinna Kundkristallen är verkligen ett kvitto på att vi fortsätter på rätt spår. Vi har tillsammans tagit fram tydliga mål utifrån tidigare kundundersökningar och att skapa engagemang och få med sig hela organisationen på resan mot nöjdare kunder har varit en viktig framgångsfaktor, säger Joakim Bysell, Förvaltningschef på Väsbyhem.

Vinnarna i respektive kategori presenterades på Benchmark Event den 9 februari.

Om Kundkristallen:
Sedan 2005 uppmärksammar AktivBo Sveriges bästa hyresvärdar. Kundkristaller delas ut till de fastighetsbolag som lyckats bäst, både privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag.

Den 19 januari presenterades Väsbyhem som en av fyra nominerade i kategorin Största lyft Serviceindex, bland fastighetsbolag med 4 000-10 999 lägenheter. Resultatet baseras på den årliga kundundersökningen som genomförs bland bolagens hyresgäster.


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Väsby. Bolaget äger ca 4 900 lägenheter och ca 40 000 kvm lokaler. Omsättningen för 2021 uppgick till 482 Mkr och soliditeten till 29,00 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

AB Väsbyhem