2020-04-30 08:43Nyheter

Trubadur spred glädje till Väsbyhems hyresgäster

null

Kan man erbjuda lite glädje i vardagen så bör man göra det. Så gick resonemanget när Väsbyhem satt och funderade på vad man kan göra för att sprida lite glädje i en vardag som inte är sig lik.

En solig eftermiddag den 23 april var det dags! Trubaduren Marcus Frenell tog ton och underhöll utanför Väsbyhems senior- och trygghetsboenden. Marcus sjöng och spelade på tre olika gårdar där glada hyresgäster deltog från både balkong och fönster.

- Många av våra äldre hyresgäster spenderar nästan all sin tid i hemmet just nu och vi vill med detta både bidra med ett avbrott i vardagen och samtidigt ge lite uppmuntran, säger Azarina Bäckström, Bosocial Samordnare på Väsbyhem.

Efter den trevliga eftermiddagen har Väsbyhem fått ta emot många fina samtal och mail från glada hyresgäster. Vi kommer därför att fortsätta med detta på fler gårdar framöver.

- Det är alltid roligt att få glada tillrop, då vet vi att det uppskattas och att vi lägger vår kraft på rätt saker. Nu håller vi bara tummarna för att det fina vårvädret kommer tillbaka, fortsätter Azarina Bäckström.


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel