2019-09-06 10:00Nyheter

Sommarkollo i Väsbyhems regi

null

Under sommaren har Väsbyhem för första gången på många år ordnat sommarkollo för barn i åldern 8-12 år från Upplands Väsby kommun. Med ett strålande resultat – både Väsbyhem, ledare och barn är supernöjda! 

Syftet med Väsbyhems sommarkollo var att ge barn i åldern 8-12 år från Upplands Väsby kommun möjlighet att få göra spännande och roliga aktiviteter utan kostnad under sommarlovet. Sommarkollot har fått mängder av positiv respons och dagarna har varit fullspäckade med aktiviteter. Ledare och barn har gjort allt mellan himmel och jord, som till exempel bowling, bakning, pyssel, målning, besök på Exploria Center, Laserfortet, Tom Tits och Tekniska Muséet, tävlingar, klättring, tipspromenad, bad- och andra utomhusaktiviteter samt även hunnit med att testa på höghöjdsbana.

Att ordna Väsbyhems sommarkollo 2019 var nytt för både Väsbyhem och ledarna, men tack vare det goda samspelet och samarbetet mellan ledare och barn under kolloveckorna gick det strålande.

- Jag är så glad och tacksam över att Väsbyhem anordnade ett sommarkollo för våra barn, det behövs mer sådana här initiativ för våra barn och unga vuxna. 

Mitt barn har haft otroligt roligt under alla aktiviteter som var mycket välplanerade för att passa alla. Sista dagen på sommarkollot bjöds vi föräldrar in till en avslutning. Tillsammans med barnen åt vi korv med bröd, fikade på muffins som barnen bakat, gick tipspromenad och fick se massa bilder från olika äventyr som våra barn fått uppleva i sommar. Mycket lyckat och vi kommer garanterat anmäla vårt intresse för att delta kommande år, säger Elena Petterson, hyresgäst hos Väsbyhem.

Både ledare och barn har uttryckt glädje och tacksamhet för deltagandet och säger att de inte kunnat önska sig en bättre upplevelse. Många ser fram emot att få delta i ännu ett sommarkollo som Väsbyhem förhoppningsvis arrangerar nästa år. Tack för två roliga veckor på Väsbyhems sommarkollo!


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel