2023-12-19 14:07Nyheter

Jul i Sigma med Väsbyhem

Jul i Sigma med Väsbyhem.Jul i Sigma med Väsbyhem.

Förra veckan anordnade Väsbyhem Jul i Sigma, ett initiativ för ökad trivsel och trygghet i området. Evenemanget som blev mycket uppskattat är ett exempel på nära och bra samverkan mellan Väsbyhem, kommunen, lokala föreningar och aktörer.

Torsdag 14 december bjöd Väsbyhem in till Jul i Sigma. Under en kväll var alla Väsbyhems hyresgäster välkomna att delta i olika julaktiviteter. Som besökare kunde du testa lyckan i paketkastning och fiskdamm. Barnen pysslade juldekorationer att pryda Sigmas julgran med och maskoten Kaninis gjorde ett uppskattat besök. Sollentunas musikklasser arrangerade ett Luciatåg genom centrum. Hyresgästföreningen bjöd på glögg och julfika. På plats kunde du även träffa polisen, lokala föreningar och delta i invigningen av Väsbyhems hundslinga.

Evenemanget arrangeras av Väsbyhem i syfte att öka trivseln och tryggheten i området. Tillsammans med vänner, familj och grannar skapas en god och glad stämning som bygger gemenskap. 

Det är tredje året i rad som vi arrangerar Jul i Sigma och även i år har vi glädjen att både bevittna och delta i fina möten och aktiviteter tillsammans med våra hyresgäster. Det finns ett stort engagemang för ett trivsamt område och det märks särskilt vid evenemang som dessa, säger Benjamin Jolsen, trivselkoordinator på Väsbyhem.

Att samla grannar genom gemensamma aktiviteter möjliggör för ett ännu mer trivsamt område att bo och vistas i. Tillsammans med kommunen, lokala föreningar och aktörer hoppas Väsbyhem skapa en trygg mötesplats året om.Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Väsby. Bolaget äger ca 4 900 lägenheter och ca 40 000 kvm lokaler. Omsättningen för 2022 uppgick till 507 Mkr och soliditeten till 29,05 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag. Väsbyhems slogan och vision är att vara ”En värd för alla. Idag och imorgon".


Kontaktpersoner

Marknad- och kommunikationschef
Caroline Sjölund