2020-04-28 15:18Nyheter

Hyresgäster hjälper till att stötta lokalt

null

För att stötta det lokala näringslivet och samtidigt sprida glädje bland hyresgästerna har Väsbyhem i dagarna delat ut värdecheckar till ett värde av 100 kr. Dessa kan lösas in på utvalda restauranger och butiker som hyr lokaler av Väsbyhem.

- Vi vill se ett Väsby med ett levande näringsliv även efter Corona, därför har vi tagit fram en värdecheck som kan användas på utvalda restauranger och butiker som har det extra tufft just nu. Vi ber om hjälp med att hjälpa helt enkelt, säger Peyman Rezapour, Bosocial chef på Väsbyhem.

Äldre och personer som tillhör en riskgrupp uppmanas att vara försiktiga och gärna ta hjälp av en närstående för att nyttja värdechecken.


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel