2019-05-27 15:00Nyheter

En upplevelserik sommar tillsammans med Väsbyhem

null

Under vecka 26 och 27 anordnar Väsbyhem sommarkollo för hyresgästers barn födda 2007-2010. Kolloverksamheten utgår från lokal Gluggen i Smedby under dagtid mellan kl. 09-15, där barnen bl.a får testa på olika bollsporter, vattenaktiviteter samt möjlighet att åka iväg på spännande utflykter både i och utanför Väsby. Lunch och mellanmål serveras alla dagar.

Sommarkollot ger hyresgästernas barn möjlighet att träffa nya kompisar och testa på roliga aktiviteter i ett nytt sammanhang tillsammans med trygga vuxna – en meningsfull sysselsättning på sommarlovet. Inbjudan har att skickas ut till över 4500 hushåll och i juni inbjuds de familjer vars barn kommer att medverka på kollot till ett informationsmöte tillsammans med ansvarig personal från Väsbyhem.

- Vi vet att många barn blir hemmasittande under sommaren och vi vill gärna vara med och hjälpa till så att fler barn får komma ut och prova på lite olika aktiviteter. Vi siktar på att skapa en grupp med stark sammanhållning där vi tillsammans ska ha en riktigt kul sommar med massa skoj och lek i värmen, säger Erika Ekström, ansvarig för sommarkollot på Väsbyhem.


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel