2019-06-11 13:00Nyheter

2019 års upplaga av Smedbydagen

null

Hamburgare, glass, familjelopp och loppis var några av de saker som lockade många att trotsa väderprognosen och komma till årets Smedbydag som gick av stapeln den 25 maj.

Det var Hyresgästföreningen som samordnade årets Smedbydag och precis som vi gjort under tidigare Smedbydagar bjöd Väsbyhems förvaltning alla besökare på hamburgare. Kön ringlade lång under hela dagen och Jim, Alexander, Marie och Linus grillade och serverade hela 450 hamburgare till hungriga besökare.

Trots att väderprognosen förutspått regn visade sig vädrets makter vara på ett bättre humör och endast några få droppar regn föll under dagen. En frisk generation, som är en organisation som samverkar med olika aktörer för att Sverige ska ha världens friskaste barn, anordnade familjeloppet där barn och vuxna deltog tillsammans och fick medalj vid målgång. Hyresgästföreningen bjöd på kaffe, popcorn och ansiktsmålning samt bjöd den som kände sig modig att testa VR-glasögon där man kunde prova på känslan att gå på planka högt upp bland skyskrapors tak.

Det bjöds på uppträdanden i form av dansuppvisning från ”Knock Out Crew”. Det fanns också möjlighet att vara med på Medleys Zumbapass och för de yngre besökarna sjunga tillsammans med Aja-Baja-band.

Som avslutning ekade en välbekant melodi över hela Smedby när glassbilen kom på besök och Stena fastigheter bjöd på glass till alla besökare.

En alltigenom lyckad Smedbydag i år igen!


Om AB Väsbyhem

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsbolag i Upplands Väsby. Bolaget äger 4 700 lägenheter och 38 117 kvm lokaler. Omsättningen för 2019 uppgick till 447 Mkr och soliditeten till 31,41 %. Bolaget är sedan många år ett av de ledande bostadsföretagen i landet och är känt för sin stora andel marknära och småskaliga bebyggelse samt olika kategoriboenden. Väsbyhem är miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Närheten till Arlanda (8 minuter) och tågförbindelser till såväl Stockholm (29 minuter) som Uppsala (26 minuter) gör Upplands Väsby mycket attraktivt för såväl boende som företag.


Kontaktpersoner

Amra Barlov Lindqvist
VD
Amra Barlov Lindqvist
Jenny Rud Sel
vice VD, Affärsutvecklingschef
Jenny Rud Sel